[Afisz teatralny. Incipit] "Żywe Słowo" wieczór autorski Joanny Poraskiej ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wydarzeniu 1.04.1946 r. Teatr Dramatyczny Województwa Gdańskiego w Sopocie ul. Rokossowskiego 39/41.