Towarzystwo Przyjaciół Gdańska uprzejmie zaprasza Ob. na prezentację piosenek [...] / Towarzystwo Przyjaciół Gdańska. (s.n.], 1976)
Zaproszenie na koncert piosenek nagrodzonych w konkursie z okacji XXX rocznicy wyzwolenie Gdańska, który miał miejsce w Ratuszu Głównym w Gdańsku 23.07.1976.