[Afisz teatralny. Incipit:] Aleksandra Fredry "Zemsta" Komedia w 4-ech akatach (5-ciu odsłonach) ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu Koła Miłośników Sceny Towarzystwa Teatrów i Muzyki Ludowej RP Oddział Powiatowy w Malborku. Reżyseria Adam Nowakiewicz.