[Afisz teatralny. Incipit:] Aleksandra Fredry "Zemsta" Komedia w 4-ech akatach (5-ciu odsłonach) ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu Koła Miłośników Sceny Towarzystwa Teatrów i Muzyki Ludowej RP Oddział Powiatowy w Malborku. Reżyseria Adam Nowakiewicz.
Keywords: Teatry -- Polska -- Malbork -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.