Ex Libris Elżbiety Junosza - Stępowskiej / W. Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1967)
Koń z kobietą na grzbiecie stojący dęba, napis w obramowaniu: Ex Libris Elżbiety Junosza - Stępowskiej. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.