Ex Libris Elżbiety Junosza - Stępowskiej - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985).; Junosza-Stępkowska, Elżbieta (1967)
Koń z kobietą na grzbiecie stojący dęba, napis w obramowaniu: Ex Libris Elżbiety Junosza - Stępowskiej. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według bibliografii.
Strona Biblioteki Narodowej, 10.06.2020
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.