[Afisz. Incipit] Na start o zwycięstwo w walce o pokój O.R.Z.Z Rada Kultury Fizycznej i Sportu w Gdańsku organizuje w dniu 3 września 1950 r. ... masowe imprezy sportowe ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zawodach sportowych na terenie Trójmiasta.