[Afisz. Incipit] Na start o zwycięstwo w walce o pokój O.R.Z.Z Rada Kultury Fizycznej i Sportu w Gdańsku organizuje w dniu 3 września 1950 r. ... masowe imprezy sportowe ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zawodach sportowych na terenie Trójmiasta.
Keywords: Sport -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.