Z czystością na ty. - Zrzeszenie Związków Zawodowych. Centralna Rada. Instytut Wydawniczy (Warszawa : Wydawnictwo Związkowe CRZZ, 1968)
Przedstawia ręcznik z uśmiechem.
Keywords: Bezpieczeństwo pracy -- Polska -- 1945-1990 -- plakaty