Paul Pfister Exlibris / TM. - Marangoni, Tranquillo (1912-1992) (1960)
Przedstawia nagiego mężczyznę stojącego pod drzewem z lutnią i sztyletem w ręku. U góry napis: Paul Pfister Ex Libris. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.