Paul Pfister Exlibris - Marangoni, Tranquillo (1912-1992).; Pfister, Paul. ([S. l.], 1960)
Przedstawia nagiego mężczyznę stojącego pod drzewem z lutnią i sztyletem w ręku. U góry napis: Paul Pfister Ex Libris. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut.