Biblioteka Muzeum Narodowego w Warszawie - Paruszewska, Elżbieta; Muzeum Narodowe (Warszawa). Biblioteka; Muzeum Narodowe (Warszawa). (Warszawa : Muzeum Narodowe, 1999)
Informator.
Keywords: Muzeum Narodowe (Warszawa). -- Biblioteka