[Stan wojenny 1982] [Ulica Długa podczas walk milicji z demonstrantamii] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia milicję i barykady na ul. Długiej w Gdańsku, 3 maja 1982 r.