Trzech synów i córka : w 3-ch aktach Roger Ferdinanda / Teatr Kameralny "Wybrzeże". ([wydawca nieznany], 1948)
Program teatralny prapremiery 15.04.1948 r. z okazji otwarcia sezonu teatralnego w Sopocie. Reżyseria i inscenizacja: Iwo Gall.