[Ekslibris] Tadeusza Solskiego We Wrocławiu / Przypkowski. - Przypkowski, Tadeusz (1905-1977) (s.n.], 1955)
W kole litera "W" i gwiazda, w otoku napis: Tadeusza Solskiego We Wrocławiu. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf. aut. i data.