[Ulotka. Incipit] Zur Erinnerung an das Festessen des Ornithologischen Vereins zu Danzig. ([wydawca nieznany], 1880)
Druk z pieśniami na zabawę, która miała miejsce 3.04.1880 r. w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).