[Afisz teatralny] Raymond Vincy i Jean Valmy - Pasztet jakich mało : Komedia w trzech aktach / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o przedstawieniu z 1961 r. Reżyseria Piotr Pawłowski, scenografia Jerzy Jeleński.