[Afisz. Incipit] Komitet Rodzicielski przy Szkole Podstawowej nr 15 w Gdańsku-Wrzeszczu urządza ... wielką zabawę taneczną ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie w sali Bratniej Pomocy Akademickiej (Tivoli) 21.05.1949 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.