Iz'' Knig'' M. S. Bazykina А. I. К. - Kravčenko, Aleksej (1889-1940) (1921)
Przedstawia dwóch mężczyzn idących ulicą, jeden z wielkim foliałem pod pachą, drugi z otwartą książką w ręku, za nimi zarysy domów. U dołu napis: Iz'' Knig'' M. S. Bazykina. Sygn. aut. w obrębie kompoz.