Ex Libris H. De Boom / GG. - Gaudaen, Gerard (1927-2003) ([wydawca nieznany], 1967)
Przedstawia przekrój domu z wrośniętym w niego drzewem, napis: Ex Libris H. De Boom. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.