[Afisz. Incipit] Zarząd Wojewódzki i Miejski Ligi Kobiet w Gdańsku zawiadamia, że ... odbędzie się uroczysta akademia ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o akademii 8.03.1952 r. w gdańskim Teatrze Wybrzeże.