[Afisz. Incipit] Zarząd Wojewódzki i Miejski Ligi Kobiet w Gdańsku zawiadamia, że ... odbędzie się uroczysta akademia ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o akademii 8.03.1952 r. w gdańskim Teatrze Wybrzeże.
Keywords: Liga Kobiet -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.