Gdańsk - ul. Długa h [Dokument ikonograficzny] : Nowe kamieniczki - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1958)
Przedstawia dwie odbudowane kamienice przy ul. Długiej nr 33-34.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie