Ex Libris Ant. Rousseau / W. B. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1960)
Syrena siedząca nad wodą, napis: Ex Libris Ant. Rousseau. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.