Ex Libris Ant. Rousseau - Barylski, Wojciech (1929-1999).; Rousseau, Antoine ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1960)
Syrena siedząca nad wodą, napis: Ex Libris Ant. Rousseau. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.