From Russia with love / Tadeusz Klimowicz. - Klimowicz, Tadeusz (1950- ).
Recenzja książki: Wilczy notes / Mariusz Wilk. Gdańsk, 1998 oraz Idee w Rosji = Idei v Rossii = Ideas in Russia : leksykon rosyjsko-polsko-angielski. T. 1- / pod redakcją Andrzeja de Lazariego. Warszawa 1999.