Exlibris Aleksander Janta W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1970)
Kosz z kwiatmi, kłosami i trawami, nad nim napis: Exlibris, u dołu pod koszem napis: Aleksander Janta. Sygn. aut. w obrębie kompoz.