Exlibris Aleksander Janta - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Janta, Aleksander ([Gdynia, 1970)
Kosz z kwiatmi, kłosami i trawami, nad nim napis: Exlibris, u dołu pod koszem napis: Aleksander Janta. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Miejsce wyd wg działalności aut. Data wg bibliogr. Pod wyciskiem płyty sygn. aut.
Wojciech Jakubowski miedzioryty. Katalog wystawy, Katowice 2010