Ostern : schon im März / Arthur Lange. - Lange, Arthur (s.n., 1929)
Ulotka zachęcająca do odwiedzin sklepu Arthura Lange Tuch-Export-Haus przy Elisabethwall 8 (Wały Jagiellońskie) i Schmiedegasse 13-14 (Kowalska) informująca o specjalnej wielkanocnej ofercie i możliwościach kredytu na zakupy.