Cykl spotkań literartów i młodych poetów Wybrzeża / Towarzystwo Rozwoju Ziem Zachodnich w Gdańsku, Gdańskie Towarzystwo Przyjaciół Sztuki, Związek Literatów Polskich - Odział w Gdańsku. ([s.n.], 1960)
Afisz z programem spotkań.