I. Schülervortragsabend. (Danzig : [s.n.], 1927)
Program wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Gdańsku w Aula der Petrischule (dzis I L.O) 23 kwietnia 1927 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne