Pokaz psów w Sopocie - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia charta afgańskiego z włascicielką na wystawie psów w Sopocie, 12. 08. 1979 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografie -- Polska -- Sopot; Wystawy psów rasowych -- 1970-2000 -- fotografie; Chart afgański -- fotografie; Sopot (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa