Bibliothek der Albrecht Dürer Haus-Stiftung Nürnberg W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1987)
Monogram Albrechta Dürera, niżej napis: Bibliothek der Albrecht Dürer Haus-Stiftung Nürnberg, z lewej strony liście akantu. Sygn. aut.w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.