Bibliothek der Albrecht Dürer Haus-Stiftung Nürnberg - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Albrecht Dürer Haus-Stiftung. Biblioteka ([Gdynia, 1987)
Monogram Albrechta Dürera, niżej napis: Bibliothek der Albrecht Dürer Haus-Stiftung Nürnberg, z lewej strony liście akantu. Sygn. aut.w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Miejsce wyd wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999