Gdańsk, Sierociniec - strona wewnętrzna - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1991)
Przedstawia Dom Dobroczynności przy ulicy Sierocej w Gdańsku, widok z dziedzińca, 1991 rok.
Tytuł i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Dom Dobroczynności (Gdańsk) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie