Warownia, więzienie i skarbiec - Rozpendowski, Andrzej (1997)
Chęciny.
Artykuł zawiera ilustracje.
Artykuł w dziale: Zabytki w krajobrazie.
Nazwa autora pod tekstem artykułu.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Zamek (Chęciny, Polska, województwo świętokrzyskie) -- historia; Chęciny (Polska, województwo świętokrzyskie) -- zabytki