[Afisz teatralny. Incipit] Ich dwóch (Znajda) Komedia w trzech aktach R. Niewiarowicza ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 1-11.08.1947 r. Teatr Aktorów Województwa Gdańskiego sala Domu Marynarki Wojennej w Gdyni Skwer Kościuszki 12. Wystąpili: Wacław Zastrzeżyński, Marian Nowak, Sabina Jasielska, Klementyna Zastrzeżyńska, Konstanty Krugłowski, Emil Karewicz. Reżyseria Wacław Zastrzeżyński.