[Stan wojenny 1982] [Ulica Grobla I w czasie protestów 3 maja 1982 r.] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia skrzyżowanie ul. Grobla I z ul. Szeroką, na którym leżą połamane ławki służące za barykady, stoją protestujący, 3 maja 1982 r.