Alfred von Neufville Jähenberg Villa Anna Eppstein i/C / Ah. - Hildebrandt, Adolf Matthias (1844-1918) (1889)
Herb rodowy podtrzymywany przez gryfy, wyżej dewiza: Ne Vile Velis, u dołu w ozdobnej ramce napis: Alfred von Neufville Jähenberg Villa Anna Eppstein i/C 1889. Sygn. aut. w obrębie kompoz.