Michał Gnatowski (oprac.) "Niepokorna Białostocczyzna : opór społeczny i polskie podziemie niepodległościowe w regionie białostockim w latach 1939-1941 w radzieckich źródłach" / [Henryk Majecki]. - Majecki, Henryk (1932-2009)
Recenzja książki.