[Afisz. Incipit:] Gdański Okręgowy Związek Bokserski organizuje ... międzynarodowe spotkanie bokserskie Rzym (Lazzio) - Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zawodach 14.11.1948 r. w Hali MZK Wrzeszcz.