Wystawa obrazów ze zbiorów Muzeum Narodowego w Ratuszu Głównomiejskim w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia wystawę malarstwa holenderskiego w Muzeum Narodowym w Gdańsku, 1971 rok.