[Afisz. Incipit] Halo! Uwaga! Radio dla wszystkich! = Zestawienie wyladunkowe ... ([wydawca nieznany], 1946)
Dwustronny druk. Na jednej stronie: formularz UNRRA na Port Gdański z 1946 roku; na drugiej: afisz z 1947 roku reklamujący sklep Radio-Elektro w Gdańsku-Wrzeszczu na ul. Wajdeloty 10.