Płetwonurek - Napieracz, Jerzy (1929-2018) ([Kraków] : [nakładem własnym autora], 1962)
Przedstawia kompozycję abstrakcyjną przypominającą dno morskie z rybami i roślinami.
Pod kompozycją tytuł, technika, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy