Karola Szczeklika opis studiów teologicznych w Rzymie i w Tybindze na początku XX wieku / Stanisław Ludwik Piech. - Piech, Stanisław (1943- ).
1. Studia teologiczne w Rzymie. 2. Studia teologiczne w Tybindze.