Ruine der Kirche u[nd] des Hospitals zu Allen Gottes Engeln bei Danzig 1807 - Breysig, Johann Adam (1766-1831) (1807)
Przedstawia widok ruin kościoła Bożych Aniołów w Gdańsku od północnego zachodu po bombardowaniu w 1807 r.