[Budowa statków] - Leciej, Marian (1921-2001). ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1960)
Przedstawia dwa kadłuby statków w trakcie budowy.
Pod kompozycją po prawej sygnatura autora. Miejsce powstania i data według działalności autora. Tytuł nadany przez katalogera.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy