[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku w sprawie unormowania gospodarki mieszkaniami ... - Stolarek, Piotr (1908-1976) ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz z treścią obwieszczenia.