[Afisz. Incipit:] Kabaret Bim-Bomu "To Tu" ... ([wydawca nieznany], 1959)
Afisz z repertuarem przedstawień w terminie 29.03-1.04.1959 r. w Zakopanem w restauracjach hotelu Orbis "Giewont" i "Gubałówka" oraz w Teatrze "Morskie Oko".