[Afisz. Incipit] Dyrekcja Państwowego Licuem Ogólnokształcącego Korespondencyjnego ogłasza zapisy na rok szkolny 1951/52. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o zapisach.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.